Vem är vi

Catch drivs av Emil & Jens. Två fisketokiga killar från södra Sverige som tillsammans har upplevt otaliga timmar fiske världen över, både från båt och land. Bland våra bättre upplevelser hittills finns rekordstora Wahos, Dorados och vilda Giant Travellis som vi fångat längs Östafrikas kust, Barracudor, Rainbowrunners och stora tonfiskar av alla arter i Västindien samt och Asien. Dessutom är Emil en sjuhelsikes laxfiskare med 11,4 kg som personligt rekord. Det är något han väldigt gärna påpekar för Jens som aldrig under sina 33 år kommit över 10 kg-strecket! Båda är dock mycket överens om att det inte finns någonting som ens är i närheten av en fight med djupets drottning, hälleflundran.


I somras hade vi ett extremt lyckat fiske och en fantastisk helhetsupplevelse under en resa till Senja i nordnorge. Vi bestämde oss snabbt för att göra ytterligare en resa. Idén växte och det stod klart för oss att även den resan skulle bli ännu fler.
Under bilresan hem gick telefonerna varma av otaliga samtal och sms med frågor från nyfikna personer som sett våra bilder på sociala medier. Vi förstod att intresset för att följa med på framtida resor var enormt. Detta var givetvis välkommet då vår upplevelse av Senja var att alla
fiskeintresserade personer världen över någon gång borde få möjligheten att uppleva detta.
Med totalt 40 bäddar kan vi erbjuda plats för både små sällskap eller större företagsgrupper. Våra boendealternativ är fördelade i sju 4-bäddsrum, en lägenhet med 4 bäddar och den fristående Villan med 8 bäddar.