Vem är vi

Catch drivs av Emil & Jens. Två fisketokiga killar från södra Sverige som tillsammans har upplevt otaliga timmar fiske världen över, både från båt och land. Bland våra bättre upplevelser hittills finns rekordstora Wahos, Dorados och vilda Giant Travellis som vi fångat längs Östafrikas kust, Barracudor, Rainbowrunners och stora tonfiskar av alla arter i Västindien samt och Asien. Dessutom är Emil en sjuhelsikes laxfiskare med 11,4 kg som personligt rekord. Det är något han väldigt gärna påpekar för Jens som aldrig kommit över 10 kg-strecket! Båda är dock mycket överens om att det inte finns någonting som ens är i närheten av en fight med djupets drottning, hälleflundran.


Vi har under våra resor till Steinfjord upplevt ett fantastiskt fiske. Catch Fiskeresor brinner för att både nybörjare och proffs världen över någon gång borde få möjligheten att uppleva Senja och Steinfjord.
Med totalt 40 bäddar kan vi erbjuda plats för både små sällskap eller större företagsgrupper. Våra boendealternativ är fördelade i sju 4-bäddsrum, en lägenhet med 4 bäddar och den fristående Villan med 8 bäddar.