Gruppresa

Bokning & priser

Följande prisexempel omfattar boende i 4-bäddsrum, sänglinnen/handdukar, slutstädning och båthyra*

1 VECKA – 4 PERSONER
6845 NOK / person

HALV VECKA - 4 PERSONER (Mån-Tors, Tors-Sönd)
4400 NOK / person

* bränsle ingår inte i priset för båthyra.

Vi ger er gärna ett förslag på bokning för större grupper eller andra önskemål för en specialanpassad vistelse här på Camp Steinfjord. Kontakta oss på booking@catchfiskeresor.se

Förutom våra högkvalitativa båtar erbjuder vi även uthyrning av fiske- och säkerhetsutrustning. Kontakta oss för mer information.


Båtarna

Båtarna är av märket Kvaernö 615 från 2017 och är utrustade med 75hk Evinrude 4-taktsmotor. Alla båtar har ekolod av märket Lawrance Hook 7 med sjökortsplotter. För varje båt finns även VHF radio.

Kvaernö 615 är en ypperlig båt i aluminium med ett ordentligt skrov väl anpassat för miljön och erbjuder med sin storlek gott om utrymme för fyra fiskande personer. Är ni fler, är en extra person absolut inte något problem. I dessa båtar känner man sig alltid trygg oavsett väder.


Boende

Våra nyrenoverade boenden kan erbjuda dig ett bekvämt boende där du vaknar utvilad och redo för en dag av fiske eller för att utforska allt som Senja har att erbjuda.

Med totalt 40 bäddar kan vi erbjuda plats för både små sällskap eller större företagsgrupper. Våra boendealternativ är fördelade i sju 4-bäddsrum, en lägenhet med 4 bäddar och den fristående Villan med 8 bäddar.


Transport

För större sällskap (minimum 20 personer) ordnar vi paketresor med buss. Det går bra att boka gruppresa med egen transport. Vid flygresa till Tromsö kan vi ordna med transfer. Företagsresa eller annat evenemang: För större sällskap kan vi även erbjuda chartrat flyg efter önskade avreseorter med destination Tromsö. Transfer från flygplatsen ingår. OBS! Förfrågan.
Med totalt 40 bäddar kan vi erbjuda plats för både små sällskap eller större företagsgrupper. Våra boendealternativ är fördelade i sju 4-bäddsrum, en lägenhet med 4 bäddar och den fristående Villan med 8 bäddar.


Fyll i dina bokningsuppgifter nedan

  Ditt namn (required)

  Din e-postadress (required)

  Meddelande

  Captcha image

  captcha

  Captcha field